Trhané grilované vepřové

  • Vložte vepřovou panenku do nádoby pomalého hrnce Crock-Pot®. Posypte cibulí a přelijte BBQ omáčkou.
  • Přikryjte a vařte 7 až 9 hodin na nízký výkon (Low) nebo 4 až 5 hodin na vysoký výkon (High), dokud maso nezměkne.
  • Vyjměte maso z nádoby pomalého hrnce Crock-Pot® a natrhejte ho vidličkou.
  • Natrhané maso dejte zpět do nádoby pomalého hrnce Crock-Pot® a přelijte silnou vrstvou omáčky.
  • Maso s BBQ omáčkou podávejte v hamburgerové bulce nebo housce. Skvěle chutná také s trochou domácích tenkých hranolek a nakládanými okurky. Nic nepokazíte ani vaším oblíbeným toppingem!
Cooking Time

7 až 9 hodin (Low) nebo 4 až 5 hodin (High)

Servings

6-7

Ingredients

  • 1 kg vepřové panenky, zbavené tučných částí
  • 600 ml BBQ omáčky
  • 1 až 1½ cibule, nakrájené
  • 6 hamburgerových bulek nebo housek

Podávejte s

  • hamburgerovou bulkou nebo houskou, tenkými hranolky a nakládanými okurky