- Vložte vepřovou panenku do nádoby pomalého hrnce Crock-Pot®. Posypte cibulí a přelijte BBQ omáčkou.
- Přikryjte a vařte 7 až 9 hodin na nízký výkon (Low) nebo 4 až 5 hodin na vysoký výkon (High), dokud maso nezměkne.
- Vyjměte maso z nádoby pomalého hrnce Crock-Pot® a natrhejte ho vidličkou.
- Natrhané maso dejte zpět do nádoby pomalého hrnce Crock-Pot® a přelijte silnou vrstvou omáčky.
- Maso s BBQ omáčkou podávejte v hamburgerové bulce nebo housce. Skvěle chutná také s trochou domácích tenkých hranolek a nakládanými okurky. Nic nepokazíte ani vaším oblíbeným toppingem!

Trhané grilované vepřové
Cooking TimeServings
7 až 9 hodin (Low) nebo 4 až 5 hodin (High)
6-7
Ingredients
- 1 kg vepřové panenky, zbavené tučných částí
- 600 ml BBQ omáčky
- 1 až 1½ cibule, nakrájené
- 6 hamburgerových bulek nebo housek
Podávejte s
- hamburgerovou bulkou nebo houskou, tenkými hranolky a nakládanými okurky