Variace na chilli

  • Rozehřejte nádobu pomalého sauté hrnce Crock-Pot® nebo velkou pánev na smažení na středně vysokou teplotu. Přidejte rostlinný olej a cibuli a orestujte ji doměkka. Rozdělte prejt a přidejte ho k cibuli. Opékejte tak dlouho, dokud maso nebude osmahnuté a nebude se snadno oddělovat.
  • Přendejte maso z pánve nebo nádoby pomalého hrnce Crock-Pot® do vhodné nádoby a nechejte odpočinout. Znovu rozehřejte pánev nebo nádobu pomalého sauté hrnce Crock-Pot® a přidejte do něj mleté hovězí. Za stálého míchání mleté hovězí zprudka osmahněte dohněda. Přidejte chilli prášek a česnek a opékejte další minutu.
  • Vložte všechny uvařené suroviny do nádoby pomalého hrnce Crock-Pot® spolu s ostatními zbývajícími surovinami kromě fazolí. Dobře promíchejte, nasaďte poklici a vařte 5 hodin na vysoký výkon (High) nebo 6 až 7 hodin na nízký výkon (Low).
  • Asi hodinu před koncem vaření přidejte fazole.
  • Podávejte s dušenou rýží basmati. Skvěle chutná také se zakysanou smetanou, papričkami jalapeño a nachos!
Cooking Time

6 až 7 hodin (Low) nebo 5 hodin (High)

Servings

7-8

Ingredients

  • 1 velká cibule, najemno nakrájená
  • 1 polévková lžíce rostlinného oleje
  • 250 g prejtu
  • 1 kg libového mletého hovězího
  • 200 g rajčatového pyré
  • 2 stroužky česneku, najemno nakrájené
  • 2 čajové lžičky chilli prášku
  • Dvě 400g plechovky krájených rajčat
  • Jedna 200g plechovka sladké kukuřice
  • Dvě 400g plechovky červených fazolí, osušených